Imparables
English
Français

 

 

 

Avís IMPORTANT:S'aplica una taxa per practicar i accedir al conjunt de ferrades de Vallcebre. Imparables queda al marge de la decisió de cobrar per la utilització del conjunt de ferrades i resta d'activitat al aire lliure de Vallcebre.

Imparables ha mantingut aquestes instal·lacions impecables fins a dia d'avui. Imparables ja no es el responsable del seu manteniment i estat, tampoc del cobrament per la seva utilització.

Tot i axó desitgem que gaudeixis d'aquesta magnifica instal·lació al aire lliure.

Juliol 2013.

Eines per dinamitzar el turisme rural

Trobar l’equilibri entre la conservació dels espais naturals i les activitats d’esport i lleure, no es feina fàcil. Sembla que han de ser dues coses condemnades a no entendres. Des de IMPARABLES, treballem per desfer aquest mite i al contrari, demostrar que l’activitat al aire lliure es una bona eina tan per la conservació del medi com per la sostenibilitat econòmica de les zones rurals.

Desenvolupem i executem projectes per la creació d’activitats d’esport i lleure. Previ anàlisi i estudi de viabilitat, oferim propostes, tan a entitats publiques com privades, per la implantació i acondicionament de zones destinades a l’activitat a l’aire lliure.

IMPARABLES la natural solució
_______________________________________________________