Imparables

 

 

Escola d'Escalada de l'Empalomar (Vallcebre)

Localització

Des de Berga, seguir per la C16 en direcció al Túnel del Cadí.  1 Km abans de Guardiola de Berguedà girar a l’esquerra per la B-400 en direcció Vallcebre, Saldes i Gósol. Desprès d’uns 7 Km, trobareu la cruïlla de Vallcebre. Des d’aquesta fins el poble hi ha uns 2,5 Km. Sense deixar la mateixa carretera, creuareu el poble i continuareu en direcció al Coll de Fumanya i Fígols. Després de fer un tram d’ uns 2 Km amb forces revolts i pendent, la carretera s’aplana. Trobareu a la vostra dreta el Pàrking del restaurant de Cal Borni. Continuareu per la mateixa carretera i uns 100 m més enllà, a la vostra esquerra, arribareu a l'aparcament del Pla de la Barraca (inici de l'aproximació a peu).

Aproximació

Travesseu el torrent i seguiu sempre pel sender dels “Camps del Tabac” (senyalització verd i blanc). Un primer encreuament a l'esquerra ens porta a la "Font de la Canalassa". Seguirem guanyan desnivell pel bosc fins a l'encreuament que indica l'escola d'escalada. (50m)

Ressenya (PDF)

Vallcebre

Aquest acollidor poble del Berguedà, també us pot oferir moltes  possibilitats per gaudir d’una jornada completa o diversos dies de natura i descans.

 Així, podeu gaudir del paisatge tot recorrent la xarxa d’itineraris senyalitzats que envolten el municipi, recorreguts en cavall, bones pistes per la pràctica de BTT,  practicar el barranquisme en el torrent de Forat Negre i les vies ferrades de l'Empalomar, Cal Curt i la ferrada infantil de la Canalassa.

Des de el punt de vista cultural podeu visitar el tren miner del Coll del Paradell , les empremtes de dinosaure en l’antiga explotació minera del Cel Obert, al Coll de Fumanya. Interesant també, es la petita excursió al Pont romànic de Cal Xalet, a 5 minuts del centre urbà.

¡Ah! sobre tot no os perdeu les festes de Vallcebre (Tot l'any s'han fan).

Com no podria ser d’altra manera també podeu dormir en les diverses cases de turisme rural, gaudir de la bona cuina dels restaurants del poble o comprar productes artesanals i gaudir del record d’una agradable estança.

Mes informació la trobareu a la web de l'ajuntament o a la oficina d'informació. www.vallcebre.cat

IMPARABLES la natural solució
_____________________________________________________________
-- -
Colocar aquí el contenido de la nueva etiqueta Div
Colocar aquí el contenido de la nueva etiqueta Div